Просыпаюсь с утра и "первым делом" к телефону, проверить, что там в игре. 88 сообщений, ну думаю, возможно пробовали меня САБом поломать. Смотрю: флот на месте, ресурсы на месте, колонии цели. А там 50+ сообщений о шпионаже от одного и того же игрока. И активно сканил с одного месяца около 4-5 часов назад. Ну думаю, посмотрю, что у него на луне, а там стояк и актива давно нет ни на одной из планет. Не долго думая вылетаю.
Результат: [Bh] [vsAll] GPT vs. [add] csenon (10.087.007.000, Bharani.ru, 03/09/25)[+6.1KKK]
Альт:
[Bh] [vsAll] GPT vs. [add] csenon (10.087.007.000, Bharani.ru, 03/09/25)[+6.1KKK]
Code
- Прокидаюсь зранку і "першим ділом" до телефона, перевірити, що там в грі. 88 повідомлень, ну думаю, можливо пробували мене САБом поламати. Дивлюсь: флот на місці, ресурси на місці, колонії цілі. А там 50+ повідомлень про шпигунство від одного і того ж гравця. І активно сканив з одного місяця близько 4-5 годин назад. Ну думаю, подивлюсь, що в нього на місяці, а там стояк і актива давно немає на жодній з планет. Не довго думаючи вилітаю.